Over rechtsbijstandverzekeringen
U en uw gezinsleden kunnen met juridische problemen te maken krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een conflict met uw werkgever. Op zulke momenten wilt u terug kunnen vallen op specialisten die u bijstaan, zonder dat u voor hoge kosten komt te staan.

Met een rechtsbijstandverzekering krijgt u die hulp en kiest u zelf de modules die u belangrijk vindt.Veel mensen realiseren zich onvoldoende dat conflicten zich in allerlei situaties kunnen voordoen en veel ongemak of schade kunnen veroorzaken als ze niet goed worden opgelost. Stelt u zich eens voor dat het product dat u via internet heeft besteld niet wordt geleverd, of u hebt ruzie met uw buren over een boom in uw tuin.

U en uw gezinsleden nemen deel aan het verkeer. Bijvoorbeeld als voetganger, fietser of als bestuurder van een motorrijtuig. In het verkeer, zowel in binnen- als buitenland, kunt u met juridische problemen te maken krijgen. Zo kan de afhandeling van de schuldvraag bij een aanrijding zeer lastig zijn en zelfs tot een jarenlange procedure leiden.

De module Verkeer van een rechtsbijstandverzekering biedt u én uw gezin een zeer uitgebreide dekking. Ook uw passagiers zijn meeverzekerd.
Contact
Om een goede rechtsbijstandsverzekering te sluiten, is een goed advies op zijn plaats. Welke rubrieken wenst u op te nemen in de polis en welke verzekerde bedragen zijn hieraan gekoppeld. Wilt u advies voor het sluiten van een rechtsbijstandsverzekering, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

 
Aanhef:
Voorletters:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
E-Mailadres:
Telefoonnummer:
Opmerkingen: