Over overige verzekeringen
Schadeverzekeringen
Bij Noordpolis kunt u al uw verzekeringen in één pakket onderbrengen. Het grote voordeel hiervan is dat u goed verzekerd bent zonder hiaten, maar ook zonder overlappingen. Bovendien is een pakketverzekering vaak voordeliger, want u betaalt slechts éénmaal poliskosten en altijd de juiste premie. Kortom: overzichtelijk, voordelig en zeker!

Goed geregeld
De pakketverzekering bevat diverse verzekeringen, die in drie categorieën te verdelen zijn: verzekeringen die met wonen te maken hebben, met aansprakelijkheid en een ongevallen- en reisverzekering. Bij afname van twee verzekeringen kunt u reeds profiteren van de voordelen.

1) alle verzekeringen zijn op elkaar afgestemd.
2) deskundig advies en service, ook bij afhandeling van een schade.
3) elders lopende verzekeringen hoeft u niet zelf op te zeggen.
4) gespreide betaling mogelijk zonder extra kosten.
5) u betaalt slechts éénmaal poliskosten.
6) al uw verzekeringen op 1 polisblad.
7) garantie tegen onderverzekering mogelijk.

Opstalverzekering
Een opstalverzekering is een verzekering die de schade aan de woning dekt tegen de gevolgen van bijvoorbeeld brand, diefstal, storm of waterschade. De tuin is in deze verzekering meeverzekerd. Brand in een woonhuis kan namelijk een enorme ravage betekenen voor de tuin. Denk bijvoorbeeld aan de schade door het blussen. De verzekeringsmaatschappij vergoedt bij een schadegeval de herbouwwaarde van de woning. Deze waarde wordt vastgesteld aan de hand van de bouwkosten. De opstalverzekering is één van de belangrijkste verzekeringen, waaraan u bij het kopen van een huis moet denken. Veel hypotheekverstrekkers stellen een opstalverzekering zelfs als voorwaarde voor het verlenen van een hypotheek.

Inboedelverzekering
De inboedelverzekering is er voor alles wat u in uw huis hebt. Bij inbraak, brand, storm of waterschade wordt de schade aan uw persoonlijke bezittingen vergoed. Ook de inboedel-verzekering geldt een garantiewaarde. U kunt de hoogte van de waarde van uw inboedel op twee manieren vaststellen: middels een inventarisatielijst of middels een inboedelwaardemeter. Deze tweede optie is veel voorkomend, omdat op éénvoudige wijze de hoogte van de inboedel kan worden bepaald. De inboedelwaardemeter dient eens in de vijf jaar te worden ingevuld.

Aansprakelijkheid
Zelfs kleine ongelukjes kunnen grote (financiële) gevolgen hebben. Enkele voorbeelden uit de praktijk: een kind loopt een kunstwerk omver in een museum, iemand fietst door een tuinhek van de buurman. Op zulke momenten kunt u financieel aansprakelijk worden gesteld. Het kan tenslotte iedereen overkomen. Met de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren wordt de schade vergoedt.

Rechtsbijstandverzekering
Juridische hulp is kostbaar en iedereen kan het nodig hebben. Bij een conflict met een werkgever, leverancier of de gemeente is juridische hulp onmisbaar. Met een rechtsbijstandverzekering krijgt rechtshulp. Voor voorwaarden en 'spelregels' verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Doorlopende reisverzekering
Een doorlopende reisverzekering is al snel terugverdiend! Want ook een onverwacht weekendje weg, een extra stedentrip of een paar dagen wadlopen vragen om een reisverzekering. Met de doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar verzekerd en ook nog eens voordeliger dan bij een 'losse' reisverzekering. Bovendien zit standaard een annuleringsdekking in het pakket.

Gezinsongevallenverzekering
Niet alle gebeurtenissen hebben even grote gevolgen, maar met de gezinsongevallenverzekering bent u er zeker van dat u de financiële gevolgen kunt opvangen. Deze verzekering biedt dekking bij overlijden of blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval. U kunt zelf aangeven voor welke bedragen u gezin verzekerd zal zijn.

Caravanverzekering
Nieuw is het verzekeren van een caravan in het pakket. Deze verzekering is alleen mogelijk in combinatie met inboedel en aansprakelijkheid. Deze verzekering kent een zeer uitgebreide dekking. Bijzonder is de 4-jaars nieuwwaarderegeling.

Pleziervaartuig
Ook de pleziervaartuig kan meeverzekerd worden in het pakket. Eveneens in combinatie met inboedel en aansprakelijkheid. Het betreft vaartuigen waarvoor geen vaarbewijs is vereist. Het vaargebied is alle Nederlandse binnenwateren. Maximaal verzekerd bedrag is € 40.000,--.
Bereken hier de premie voor uw pakketverzekeringen!